Коментар на тезите на президента [на Русия]:Няма резултати от украинското

...
Коментар на тезите на президента [на Русия]:Няма резултати от украинското
Коментари Харесай

Дугин: Когато допуснем войната в себе си, ние печелим

Коментар на тезите на президента [на Русия]:

" Няма резултати от украинското контранастъпление ".

Точно. Това не е единствено нашата агитация, това е справедлив факт, който не може да бъде замазан и релативизиран с никакви осведомителни похвати. Сега западните стратези ще стартират да схващат този факт. Това към този момент е инспекция на действителността.

Но…. „ няма украинска контраатака “ освен по себе си, а тъй като тук става въпрос за съветската войска, която се приготви, регистрира предходни неточности, одобри съществено заканите на врага, сътвори мощна отбранителна система и героично - с цената на съществени жертви! - отблъсква настъплението на съперника.

Той [противникът] не е презрян и слаб, той е могъщ, нечовечен и сериозен. Просто се оказахме още по-силни, по-решителни и по-убедени в нашата Победа. „ Няма украинска контраатака “, тъй като има съветски боец.

" Западните куратори в Киев са очевидно разочаровани от резултатите от така наречен контранастъпление. "

Да, и те мислят какво да вършат по-нататък, какви изводи би трябвало да се създадат. Западът е компютър, нищо персонално. Колкото по-твърди и решителни сме, толкоз повече този компютър преизчислява цялостната обстановка.

Като цяло е належащо да удряте до дъно, по всички цели, без да обръщате внимание на нищо. Тогава този компютър ще пресметна действителността, която ще създадем.

" Командването на СВО работи професионално, а западната техника гори на бойното поле ".

Очевидно е по този начин. Не единствено бойците се учат да се бият, само че и командирите и генералите. Бог да благослови!

" Въоръжените сили на Украйна претърпяха загуби от десетки хиляди души по време на опитите за контранастъпление. "

И това е справедлив факт, само че надали ще се отрази на врага, защото това пропаднало в пъкъла общество от дълго време живее в просвета на гибелта, украинците към този момент танцуват по трупове. Това е техният избор. Не очаквайте да се опомнят, надали. За тези, които не живеят, няма и гибел. Украйна е мъртъв живот.

" Мнението на жителите на Украйна постепенно и последователно се трансформира, идва отрезвяването, както в Европа ".

За Украйна и труповете-обитатели не съм сигурен. Те нямат мнение, изгубили са го. Не бива да разчитате на това. Европейците просто губят интерес към тези нападателни маймуни. Всичко може да стане скучно, даже и украинците.

" Отприщването на експанзия против Беларус ще значи отприщване на експанзия против Руската федерация ".

Това е значимо. От самото начало на СВО и изключително след неуспехите ни на избран стадий, Западът съществено обмисляше вероятно нахлуване против Беларус от Полша. Ние знаехме за това и, почтено казано, доста се страхувахме.

Толкова бяхме изплашени, че се опитвахме да не засягаме тематиката. След като оборудвахме нашите другари в Минск с тактически нуклеарни оръжия, войски и Вагнер, започнахме да приказваме за това намерено. Така че в този момент в действителност сме подготвени да отвърнем на удара. Минск е нашето всичко.

" Западните територии на днешна Полша са подарък от Сталин за поляците, нашите другари във Варшава не помниха ли за това? Ще напомним. "

Темата за Полша се издига в цялостна височина. Ако НАТО мисли за нея като за Втора Украйна, която е подготвена да влезе в пряк спор с Русия не от името НАТО като цяло, а сякаш от свое лично, тогава ние започваме да формулираме нашата политика по отношение на Полша в изолираност от НАТО. Тоест, в действителност предявихме териториални искания към Полша - за всеки случай.

Заплахите към Полша не са празна фраза. Русия се научи да води война за година и половина и мисля, че единствено изпада в гняв.

Абсолютно съм уверен, че Полша може и би трябвало да стане наш славянски сътрудник в преустройството на Източна Европа и цитадела на обичайните полезности. А Украйна въобще не е съдружник на Полша. Но за това е належащо да се унищожи ръководещият глобалистки хайлайф.

" На Запада им липсва " украинско пушечно месо ", по тази причина считат да продължат да употребяват поляците, литовците и всички, които нямат нищо срещу. "

Това е страхотна вест. Не че е по този начин, само че започваме да усещаме, че печелим. В последна сметка това могат да кажат единствено тези, които усещат тъкмо това и са подготвени да се борят.

Всички положения, изказани от президента, недвусмислено демонстрират, че сме се отдалечили от ударите и започваме да се възвръщаме. Макар и субективно, Кремъл си връща (лека по малко) увереността, че точно той дефинира изискванията за войната, а освен реагиращата страна.

Инициативата последователно стартира да минава в наши ръце. А военните репортери към този момент съществено разискват настъплението против Харков и Одеса, което преди няколко месеца в навечерието на контранастъплението беше немислимо даже в най-отчаяните патриотични среди.

Бих обърнал внимание на това какъв брой лечебни са гърмежите на Северните потоци, амонякопровода, вражеските офанзиви на Кримския мост и саботажа на зърнената договорка.

Когато Западът притиска Москва до стената, не оставяйки късмет за връщане към „ преговорния развой “, Кремъл стартира да работи съответно и незабавно следва триумф. Достатъчно е да се повярва на Запада и се свличаме надолу. Необходимо е да се втвърдите и да се озлобите и всичко се изравнява.

Когато допуснем войната в себе си, печелим.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР