Коментар на създател на Националната здравноосигурителна каса и нейн първи

...
Коментар на създател на Националната здравноосигурителна каса и нейн първи
Коментари Харесай

Д-р Илко Семерджиев: Белите фигури в шаха отстъпиха инициативата на черните

Коментар на основател на Националната здравноосигурителна каса и нейн първи шеф, както и основател на Българския лекарски съюз, в чийто директорски съвет е три мандата. От 1999 до 2001 година е министър на опазването на здравето в кабинета на Иван Костов  Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) -.

Преговори от позиция " нямаме позиция, предаваме се на вашето снизхождение и възможни положителни решения " не са договаряния, а капитулация.

Най-малкото, което спечелилият можеше да създаде като предложение, е равна квота в държавното управление и в комисиите на Народно събрание за класираните на второ място.

Сега към този момент правилата на взаимността и реципрочността са загърбени, което предопределя освен бъдещия крах, само че и предварителни нови избори даже да се сформира държавно управление с втория мандат, тъй като и там ГЕРБ- няма да има присъединяване според признатите искания на ПП-ДБ.

Междувременно " не нашите " кметове ще бъдат " изчегъртани " от " втородивизионните " ръководещи ПП-ДБ със всички начини, а обединението ГЕРБ- няма да има инструментариум за търсене на правдивост и обективност, което е фактическо занемаряване и на локалната власт за произвол, и партийни сметки.

Местната власт, естествено ще се преориентира, а може и да си отмъсти.

Белите фигури в шаха отстъпиха самодейността на черните, тъй че те разполагат към този момент с два изпреварващи хода. Това, което самичък си направиш никой различен не може толкоз дейно да ти го аргументи. Логично е да последва вътрешнопартийна, съдружна, парламентарна и електорална демотивация.

Изводите всеки може да си направи самичък.

Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР