Коментар на Петър Бояджиев във Фейсбук Съпротивата на Борисов да

...
Коментар на Петър Бояджиев във Фейсбук Съпротивата на Борисов да
Коментари Харесай

Петър Бояджиев: Радев не прие играта на Борисов. И войната тръгна

Коментар на Петър Бояджиев във " Facebook "

Съпротивата на Борисов да се подчини на присъдата на историята, няма да му донесе нищо положително, само че може да нанесе спомагателни вреди на България. Да, има два типа присъди, тази на съда и тази на историята.

Присъдата на съда може да бъде обжалвана, оспорвана, само че тази на историята е безапелационна. Борисов няма никакъв късмет да се измъкне от тази на историята и това ще се вижда всеки ден от ден на ден. Освен престъпните и юридически закононарушения, свързани с корупция и пари, Борисов има доста тежко политическо закононарушение. Той докара нещата до там, всеки човек в държавната машина в България да зависи единствено и само от него.

Така той сътвори, една държавна машина наситена с елементарни и ненужни за обществото хора, само че нужни на Борисов, с цел да извършват незаконните му стремежи. Къде е коренът на враждата сред Борисов и Радев.

Той не е в някакви изсмукани от пропагандата желания за или срещу Русия. Просто, за положително или зло, Радев се оказа подобен темперамент, че не одобри играта с Борисов и му сподели, че не зависи от него. Това Борисов не можа да одобри. Как по този начин, кой е той, че от цяла България единствен ще си разрешава да не зависи от БОСЪТ.

Е, и войната потегли. Радев се качи на готовият композиран от недоволството трен, а Борисов остана на мръсната гара. Всъщност болното его на Борисов му изигра неприятна смешка и форсира процесите, които по този начин или другояче щяха да се случат.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР