Коментар на Любо Кольовски, журналист, бивш зам.-главен редактор на в.

...
Коментар на Любо Кольовски, журналист, бивш зам.-главен редактор на в.
Коментари Харесай

Любомир Кольовски: Какво пречи на политиците и лидерите да направят виртуален референдум за Украйна?

Коментар на Любо Кольовски, публицист, някогашен зам.-главен редактор на в. " Демокрация ".



Съвременните осведомителни технологии са задоволително известни и всеобщи. Това слага един сериозен въпрос. ЗАЩО ПОЛИТИЦИТЕ И ЛИДЕРИТЕ НА ПАРТИИТЕ НЕ ПИТАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ КАКВО МИСЛЯТ Пожарна охрана ВАЖНИТЕ ВЪТРЕШНИ И МЕЖДУНАРОДНИ ПРОБЛЕМИ?
Какво пречи на политиците и водачите да провеждат един виртуален референдум да вземем за пример по въпроса да участваме ли във въоръжаването на Украйна, или да не участваме, без това да задължава политиците и водачите безусловно да се преценяват с нашето мнение, само че

най-малко ще получат визия за настроенията на хората.

И едвам по-късно да си вършат изключителни и постоянни междукоалиционни съвещания, заседания и прочие смехотворни фалшификати на вдишване на политическа и управническа отговорност.
Може на някои това да им звучи наивно, само че има аргумент решения, които засягат всички, да бъдат авансово сондирани и проучени. Подобни миниреферендуми не изискват особени старания и никакво финансиране. А това, че такива изследвания не се вършат значи, че политиците и водачите не се интересуват от мнението на хората, които ръководят и които са ги избрали. За страдание, към момента и на никое място по света не е фиктивен механизъм, по който гласоподавателите да отзовават управниците си.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР