Коментар на , комуникационен експерт, управляващ партньор в агенцията за

...
Коментар на , комуникационен експерт, управляващ партньор в агенцията за
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Не, няма нарушаване на свободата на словото в казуса с „Труд”.

Коментар на, информационен специалист, ръководещ сътрудник в организацията за типичен и новаторски информационни услуги= SiteMedia Consultancy.



"Нарушаване на свободата на словото " имаше, когато представители на държавното управление Борисов 3 намерено в ефир заплашваха публицисти с уволняване.

В проблема с „ Труд” има извеждане на извършител, който безочливо и дълготрайно не си заплаща дължимото. Както мен биха ме извели, както вас, както всеки един различен извършител. Законите са идентични за всички.

И да, има си фактури, има си извънредно правосъдни избрания, всичко си има. Министерството на културата разгласиха номерата на документите, може да ги видите.

Истерията, направена от Активисти-, е единствено с цел да прикачи този проблем към тяхното държание на заплашване, изкупуване на медии, процедура на "раздаване " и всички други способи, поради които България се срина на 112-то място по независимост на словото.

А „ Труд” може още през днешния ден да се придвижи в различен офис, както всяка една медия, и да продължи да бълва материали на Калоян Стоев по какъв начин норвежки джендъри желаят да ни откраднат децата с влакови композиции. Или по какъв начин "гейско-либерална " Европа желае целеустремено принудително да трансформира нашите горди консервативни балкански юници в хомосексуалисти. Редакционна политика, сър. И „ Труд” може да си я продължи свободно.



Така и по този начин ще има още малко нервности, най-вече на едни някогашни със затихващ темперамент, може би да се възползваме от проблема и да потърсим отговори на някои въпроси:

- Как ръководещи дефинират на кой уебсайт да "раздадат " публичен запас?

- Ако не е имало естествена социална процедура, не би трябвало ли и този, който им е дал зелника, ааа, офиса, де, да бъде измамен под отговорност?

- Кога една медия стопира да бъде медия и става просто кафяв уебсайт?

- Докога ще обръщаме внимание на пропаднали политици, които са ни завряли в дъното на Европа, и не престават да копаят, с цел да ни откъснат от естествения свят, с техните нервности, прикриващи личните им дейности?

Спокоен снежен ден!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР