Коментар на , бизнесмен, бивш депутат. Много държа, уважаемият премиер на

...
Коментар на , бизнесмен, бивш депутат.
Много държа, уважаемият премиер на
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: БЕЗ ЕМОЦИИ, без прилагателни пред съществителните, само числа, моля!*

Коментар на, предприемач, някогашен народен представител.

Много държа, уважаемият министър председател на България, изоставяйки страстите, да обясни на народа ни, какво би се случило с нашата стопанска система, в случай че Руската Федерация наложи наказания на страната ни.

Ей по този начин, на реципрочна основа: Вие наказания и Ние наказания. Представете си, че внезапно Путин реши да падне на нашето равнище и назова България " нужник без тоалетна хартия ", да вземем за пример, а Руската Дума одобри декларация, с която да разгласи България за " зложелател " и приключи всевъзможни търговски връзки с нас.

Та дано господин Петков да излезе и да изясни какви биха били следствията от едно такова реципрочно държание, гарнирано с просташки прилагателни.



Българският народ се интересува от икономическите и обществените последици от протичащото се,

а не толкоз от това какво бил споделил Зеленски от бункера. Веещите се украински байраци няма да ми заредят автомобила с гориво нито ще произведат електрическа енергия! Нито украинските туристи ще заменят съветските по черноморието.... Много ще се веселя да сведем нещата на малко по-прагматична основа и да преценим действителностите.

Моля да се обясни какви дефицити ще зародят и кои цени и с какъв брой почти ще се покачат - с цифри и съответно апелирам. Кои артикули, услуги и първични материали внасяме от Русия и какво изнасяме - просто е, нали! Без страсти и лирически отклонения - единствено конкретика, тъй като всички се тормозим, че тонът и заканите, които се сипят биха могли да провокират ответна реакция.

Уважаеми господин Петков, значимо е да обясните, какво у нас зависи от страната, която нарекохте " бензиностанция с ракети " и на която твърдите, че ще налагате наказания, с цел да знем въпреки всичко какво можем да си позволим и какво не, както и до къде е рационално да се разпростре евро-атлантическата ни " взаимност ". Всички си даваме сметка, че нещата са съществени и сме обезпокоени когато с подобен възторг се " постановат " наказания и се употребява толкоз враждебна реторика.

Повтарям - БЕЗ ЕМОЦИИ, без епитети пред съществителните, единствено цифри, апелирам!

Благодаря Ви авансово!

*Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР