Комедийното дуо Тина Фей и Ейми Полър ще се завърнат

...
Комедийното дуо Тина Фей и Ейми Полър ще се завърнат
Коментари Харесай

Тина Фей и Ейми Полър ще водят наградите Златен глобус догодина - slava.bg

Комедийното дуо Тина Фей и Ейми Полър ще се завърнат на сцената в „ Бевърли Хилтън “, с цел да поемат още един път щафетата от Рики Джървейс. Това стана ясно, откакто актрисите оповестиха, че ще бъдат водещи на церемонията по връчването на премиите „ Златен глобус “ следващата година.

Това ще е трета изява на Фей и Полър на събитието. Те забавляваха фенове и звезди от 2013 до 2015 година в това число. Първият им опит като водещи на Глобусите още веднъж беше вследствие от провокираното от Джървейс неодобрение в средите.

"Няма по какъв начин да отречем, че комедийната химия на Тина и Ейми е заразителна ", сподели и президентът на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд Лоренцо Сориа.

Професионалната стиковка сред бъдещите водещи на оценките „ Златен глобус “ започва още в края на предишния век, когато двете вземат участие дружно в предаването Saturday Night Live. През годините пътищата им още веднъж постоянно се пресичат на екрана, като дружно те вземат участие още във филми като „ Гадни девойки “, „ Майка чартърен “, „ Сестри на макс “и Wine Country (режисьорски дебют за Полър).

Източник: Monitor
Снимка: AP
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР