Комедийният екшън „Такси 5“ се превърна в най-гледаният филм в

...
Комедийният екшън „Такси 5“ се превърна в най-гледаният филм в
Коментари Харесай

Такси 5 финишира пръв в родния боксофис

Комедийният екшън „ Такси 5 “ се трансформира в най-гледаният филм в родните киносалони през отминалия уикенд, сочат данни на НФЦ. Високоадреналинната лента, чийто сюжет по традиция се развива по улиците на Марсилия, е изгледана от малко над 36 хиляди запалянковци, като генерира облаги в размер на 321 735 лева

Среброто в класацията отива при „ Rampage: Унищожителите ", който нарежда Дуейн Джонсън-Скалата за към този момент десети ден на огромен екран у нас. Римейка на известната видеоигра от 80-те е привлякла общо 29 058 фенове в киносалоните. От продажба на билети пък е спечелила над 316 хиляди лева

Хорърът „ Истина или предизвикателство “, който таргетира младежи с артисти като Луси Хейл и Тайлър Поузи в основните функции, остана на трето място по гледаемост за отминалите почивни дни. Премиерният филм, проследяващ мексиканската разходка на група младежи, която се трансформира в игра на живот и гибел, е гледан от 4607 фенове и има 42 502 лв. доходи.

Топ 10 в листата се добавя още от „ Зайчето Питър “, „ Пчеличката Мая: Игрите на меда “, „ Нито тон “, „ Играч първи, подготви се “, „ Секс на куково лято “, „ Слънце в среднощ “ и „ Открадната принцеса “.

Българската премиера от предишния уикенд - военната драма "Врагове " на режисьора Светослав Овчаров, е на 12-о място по зрителски интерес. Създаденият по автентичен случай черно-бял филм за времето на Балканската война е гледан от 933 фенове и има 6016 лв. доходи за първите си три дни на екраните.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР