Комедийните публикации от последните три дни, че зам.-председателят на ГЕРБ

...
Комедийните публикации от последните три дни, че зам.-председателят на ГЕРБ
Коментари Харесай

Фейсбук гърми по скандала с апартаментите


Комедийните изявления от последните три дни, че зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и негови сътрудници на високи позиции в ръководството са купили първокласни жилища в влиятелния столичен квартал "Изток " на преференциални за стандарта на компанията цени, провокираха с изключение на предстоящите политически реакции поредност от смешки в обществените мрежи.

Част от шегите във "Фейсбук " препращат към обявата на Би Ти Ви в края на януари, когато потребителите бяха призовани да напишат есе, с цел да завоюват впечатляваща къща в Нова Зеландия, само че вместо да прочетат публикацията с изискванията, мнозина побързаха на оставят думата "есе " като мнения към поста, смятайки, че по този начин се включват в надпреварата. Сега основен воин на обстановката с "есето " е Цветанов.

Колегите му Цецка Цачева и Вежди Рашидов не остават по-назад и всички са като един добър тим отпратка към актуален комедиен български филм.



Голяма част от шегите са въодушевени от обяснението от притежател на компанията - арх. Весела Мирянова. Според нея една от аргументите парцелът, прочут като "Сградата с буквите ", да бъде предпочетен от зам.-председателя на ГЕРБ е "мощната енергийна отбрана на постройката, с вградения 91-ви псалм ", който гласи: "И пребъдва под сянката на Всемогъщия, той споделя на Господа: "Ти си мое прикритие и моя цитадела, Бог мой, на Когото се уповавам. " За жал обаче да живееш под подобен покрив очевидно остава за определени, а на другите остава единствено да се надяват на такава привилегия.



По-предвидливите като журналиста Калин Манолов поучават компанията да се пренасочи към станал към този момент емблематичен ремонт на ул. "Граф Игнатиев ". Основният мотив е допустимата цена.

Други поучават хората да се оглеждат за ровове по образеца на правосъдният министър, която се оказа, че е избрала парцела си, откакто е видяла първичните строителни действия.

Политологът Даниел Смилов свързват случая с класацията на най-щастливите нации по света, в която България се намира до Камерун и Гана./Дневник
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР