Комедийната звезда Кевин Харт заведе дело срещу 41-годишния Джонатан Тод

...
Комедийната звезда Кевин Харт заведе дело срещу 41-годишния Джонатан Тод
Коментари Харесай

Изнудват Кевин Харт със секс запис

Комедийната звезда Кевин Харт заведе дело против 41-годишния Джонатан Тод Джаксън за изнудване. По данни, изнесени от следователите, мъжът е желал откуп, като твърдял, че разполага с видео запис, запечатал по какъв начин артистът интимничи с жена, друга от брачната половинка му.

Предполага се, че въпросният клип е бил сниман през лятото предходната година в Лас Вегас. Сумата, която Джаксън е държал да получи от Харт, по този начин и не е посочена. След отхвърли на звездата от „ Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата “ да я заплати обаче мъжът заплашил, че ще продаде видеото на медиите.

„ В момента съм на подобен стадий от живота си, когато си мисля, че съм се трансформирал в цел. И по тази причина би трябвало да взема верните решения, а неотдавна не го направих. Не съм съвършен “, гласеше обръщението на Харт в Инстаграм скоро след случая.

Според осведомени, представени от The Hollywood Reporter, Джаксън може да пуснат под гаранция в размер на 100 хиляди $. Ако бъде наказан, го чакат до четири години затвор.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР