Комедийната филмова поредица „Кингсмен“ ще се сдобие с още един

...
Комедийната филмова поредица „Кингсмен“ ще се сдобие с още един
Коментари Харесай

Кингсмен 3 измества Джеймс Бонд в кината

Комедийната кино поредност „ Кингсмен “ ще се снабди с още един член в кино фамилията си. Третият филм от хумористичния франчайз за тайната работа, предотвратяваща подли проекти за апокалипсис, ще се появи на бял свят на 9 ноември 2019 година, оповестиха продуцентите от Fox.

Същата дата бе по-рано непокътната за следващото заглавие под щампата на Джеймс Бонд. След отдръпването на Дани Бойл от плана обаче премиерата бе отсрочена с най-малко към година, което освободи място за идващия „ Кингсмен “.

Начело в продукцията още веднъж ще застане Матю Вон, който ще работи, както по сюжета, по този начин и по режисурата на лентата. Подробности към сюжета се пазят надалеч от медийния фокус, като съгласно първичните данни още веднъж на огромен екран ще забележим Колин Фърт в ролята на ексцентричния Хари и Тарън Егъртън като Егси.

Към момента двата кино лентата „ Тайните служби “ и „ Златният кръг “– които фенът към този момент имаше опция да изгледа в киносалоните – са спечелили на основателите си общо над 824 милиона $ от международния боксофис.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР