Комедийната актриса Милена Маркова-Маца си е купила къща в Балкана,

...
Комедийната актриса Милена Маркова-Маца си е купила къща в Балкана,
Коментари Харесай

Маца си купи къща в Балкана

Комедийната актриса Милена Маркова-Маца си е купила къща в Балкана, похвали се самата тя, разбра HotArena .

По време на пандемията тя е останала без задължения и в този момент се е отдала на новата си облага. Така тя става втората актриса след колежката си от Сатирата Албена Михова, която си взе къща в Троянския Балкан. " Концентрирала съм се да извърша една повече от 20-годишна фантазия. Имахме малко парче земя до София, на което нищо не можеше да се направи. Продадохме го и си купихме къщурка в Балкана. Сега най-малко имам къде да тичам. Ще си се занимавам с нея, ще си направя градинка с домати, краставички, мерудийка ", споделя актрисата. 

Отскоро тя е в тима на русокоските. Отдавна желала да се изруси, само че все не улучвала цвета и опитите й били несполучливи. Това лято 43-годишната актриса е имала единствено едно зрелище, а в този момент на 18 октомври й следва още едно - " Лъжата " с Асен Блатечки, Койна Русева и Стефан Иванов. " Не съм разпределена в нов театър, нищо не се слага, огромна застоялост е. Не взех никаква помощ като свободен актьор. утвърдиха ме за заем, само че би трябвало да го върна. С тия пари трябваше да изкарам цяло лято ", споделя още Маца.

Тя е омъжена за сътрудника си Орлин Карагьозов, двамата имат наследник, който носи неговото име. Тийнейджърът бленува да става кинорежисьор. " Иска да учи в чужбина и ще би трябвало да продавам я ляв, я десен бъбрек ", майтапи се звездата от " Аламинут ", написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР