Комедията винаги е била субективна форма на изкуство. И след

...
Комедията винаги е била субективна форма на изкуство. И след
Коментари Харесай

Ейми Шумър разкри единствената шега, която ѝ е била забранена на Оскарите

Комедията постоянно е била субективна форма на изкуство. И откакто Уил Смит удари Крис Рок за това, че той се пошегува със брачната половинка му Джейда Пинкет Смит, доста фенове бяха оставени да размишляват по кое време или дали една смешка е отишла прекомерно надалеч,пише.

Водещата на премиите „ Оскар “ Ейми Шумър се разгласи против Уил Смит , като сподели, че „ цялото нещо беше толкоз тревожно “. Актрисата добави, че „ чака отвратителното възприятие от това, на което всички били очевидци, да изчезне “.

Ейми също се сблъска с реакция за смешка, която направи за номинираната за Оскар Кирстен Дънст . По време на скеча си Ейми назова Кирстен „ запълваща седалката “ - смешка, за която по-късно се разкри, че са взели участие и Кирстен, и брачният партньор ѝ Джеси Племънс.

Amy Schumer has addressed criticism of her Kirsten Dunst seat filler joke — “That was a choreographed bit she was in on. Wouldn’t disrespect a queen like that.”
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm)
Една от водещите на тазгодишните награди Оскар разкри и коя е шегата, която сякаш не ѝ е било разрешено да споделя по малкия екран, е била: „ "Не поглеждай нагоре " е името на филм? По-скоро не гледайте надолу в цевта на пушката на Алек Болдуин. Не ми беше разрешено да кажа нищо от това на Оскарите, само че някой може просто да пристигна и да удари пестник на другиго. "

В шегата си тя се подиграва на артиста Алек Болдуин , който стреля с реквизитно оръжие на снимачната площадка на кино лентата "Rust ", което в последна сметка докара до трагичната съдбовна гибел на оператора на Халина Хътчинс.

Инцидентът се случи през октомври 2021 година, като с изключение на умрялата операторка беше ранен и мъж. 42-годишната операторка Халина Хътчинс беше превозена с хеликоптер в болница в Ню Мексико, само че по-късно умря. Осветителят на продукцията "Rust'' и фамилията на операторката заведоха дело против Алек Болдуин и продуцентите за съдбовния изстрел.

Алек Болдуин твърди в правосъдни документи, че договорът му за кино лентата "Rust " го защищава от отговорност за съдбовната пукотевица. Болдуин споделя, че е сломен от случая, само че не мисли, че носи каквато и да е отговорност за него - споделили са му, че револверът Colt.45 е безвреден.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР