Комедията на врачанския театър Извън контрол“ от Рей Куни ще

...
Комедията на врачанския театър Извън контрол“ от Рей Куни ще
Коментари Харесай

Комедия на врачанския театър ще се играе край морето

Комедията на врачанския спектакъл „ Извън надзор “ от Рей Куни ще се изиграе край морето. Представлението на режисьора Венцислав Асенов, което е едно от най-харесваните заглавия в репертоара на трупата, ще бъде показано на 9 март на сцената на Народно читалище „ Самообразование “ в Приморско.

През последните 3 месеца комедията „ Извън надзор “ беше показана на няколко подиуми в София и беше харесана от стотици фенове. Неслучайно във вторник, 27 февруари, представлението ще бъде изиграно на сцената на спектакъл „ Сълза и смях “ в София. Началото на спектакъла е от 19 часа, а билетите за него са на изчерпване.



До края на седмицата врачанският Драматично-куклен спектакъл ще осъществя още едно турне – на 28 февруари трупата гостува с две свои заглавия в община Кнежа.

Децата в село Бреница и общинския център ще видят „ Една история с две мишки “ от Жан дьо Лафонтен, а възрастните ще се любуват на комедията „ Гимнастика за бременни “ от Здрава Каменова. Постановката е номинирана за режисурата на Петринел Гочев премията „ Златен кукерикон “, връчвана от Сатиричния спектакъл.

Публиката във Враца ще види едно от новите заглавия в афиша на трупата на 29 февруари от 19 часа в камерна зала.

Месецът приключва много претрупан откъм събития - през идващите 7 дни врачанският спектакъл ще изиграе 10 представления
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР