Комедия и разнообразна музика подготвят за голямата сцена в Спортна

...
Комедия и разнообразна музика подготвят за голямата сцена в Спортна
Коментари Харесай

Николина Чакърдъкова ще пее в Колодрума

Комедия и разнообразна музика приготвят за огромната сцена в Спортна зала " Колодрума " на 19 октомври от 19 часа. Сдружение „ Всички дружно за една идея ” набира средства за подкрепяне лекуването на деца със синдрома на Даун, рахитни изкривявания, умствена назадничавост и редица други болести. Идеята е да се закупи здравна инсталация, която да помогне за оздравителния развой.

В идеята се включват Поли Паскова, Студентска Музикална Формация " Жарава ", Детска Вокална Група " Бамбини ", Ненчо Илчев от " Комиците ", Славка Калчева, Йордан Марков, Неврокопският танцов отбор, Мария Петрова - Стари градски песни и Ивайло Герасимов. Вчера към идеята се причисли и обичаната изпълнителка на народа Николина Чакърдъкова, която също ще излезе на сцената в " Колодрума ". Събитието е под патронажа на изпълнителния шеф на комисията на ЮНЕСКО в България Венцислав Манчовски и ръководителя на 44-то Народно заседание Цвета Караянчева, които се включват в помощ на деца в неравностойно състояние.

Мотото на концерта е „ Аз желая бъдеще за тях в България ”, а за вечерта са измислени и доста специфични изненади към публиката.
Билетите са на цени от 10, 20, 25 и 50 лв., като последните включват и куверт за галавечеря в прочут хотел. Може да се купят билети на телефон 0897/711- 911, от магазин „ Златна топка ” на бул. „ Христо Ботев ”, централния офис на ВиК, както и онлайн в Eventim.

Във финала на вечерта събраните средства и донорите ще бъдат оповестени от микрофона. Ще стане ясно и защо ще се употребяват парите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР