Комбито Mercedes-AMG CLA Shooting Brake се превърна в поредния модел на

...
Комбито Mercedes-AMG CLA Shooting Brake се превърна в
поредния модел на
Коментари Харесай

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake получи версия с 421 конски сили

Комбито Mercedes-AMG CLA Shooting Brake се трансформира в поредния модел на Mercedes-Benz, който получи топ-версия , в оборудването на която е включен двулитров четирицилиндров турбоагрегат с внушителната мощ от 421 конски сили.

Новата трансформация Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake се предлага с избор сред две мощностни версии, като базовата обещава възможност на лидера да подчини "само " 387 конски сили. S-версията- CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake, идва с 421 конски сили и възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4 секунди, до момента в който на базовата са необходими 4.1 секунди. Максималната скорост на придвижване на двете версии е съответно 270 и 250 км/ч, само че при поръчка на предлаганият като допълнително оборудване AMG Driver`s пакет, те се изравняват.

Спортното комби на Mercedes-Benz идва стандартно с роботизирана осемстепенна AMG SPEEDSHIFT DCT 8G предавателна кутия, както и със задвижване на четирите колела. В стандартната екипировка на автомобила е включена също по този начин и системата RACE-START, която дава обещание оптимално бързо потегляне от място.

Товарното поделение на Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake предлага съдържимост от 505 литра, като отварянето на вратата на багажника може да бъде осъществено и дистанционно със система EASY PACK и функционалността HANDS-FREE ACCESS.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР