Комбинацията от пътека за ходене и регулируемо бюро прави работата

...
Комбинацията от пътека за ходене и регулируемо бюро прави работата
Коментари Харесай

Urevo U1 Treadmill и ACGAM Electric Standing Desk – здравословно работно място


Комбинацията от пътека за вървене и регулируемо бюро прави работата по-здравословна

Вкъщи или в офиса, работата на компютър води до обездвижване и съпътстващи проблеми за здравето. Можете да избегнете това с композиция от две софтуерни съоръжения – пътека за вървене /бягане и електрическо бюро с регулируема височина.

Двата уреда – – могат да обезпечат стремежи комфорт и здравословен метод на работа за всеки, който желае да поддържа добра физическа форма, до момента в който в това време извършва служебните си обвързване или прави бизнес. Комбинацията се предлага сега на промоция в онлайн магазина Geekbuying с ваучър UREVOAC за $10 отстъпка за първите 100 бройки.

Пътеката за вървене Urevo U1 Treadmill е тънка, обезопасена и елементарно управляема

Позната на фитнес феновете, пътеката за бягане/ходене е тънка единствено 6,5 см и в същото време здрава и постоянна, тъй че да поеме товар до 90 кг. Можете да ходите или тичате по нея със скорост до 6,0 км/ч, като се възползвате от три авансово дефинирани спортни режима.

Управлението е оптимално улеснено и комфортно – с плътно отдалечено, с което можете да пускате и спирате пътеката, както и да увеличавате и намалявате скоростта. Нещо повече, в предния завършек на пътеката има LED екран, който демонстрира скорост, изминато разстояние, изгорени калории и други скъпи данни.



Пътеката за вървене се съхранява елементарно, защото е относително лека – тежи 25 кг, и много тънка – дебелината ѝ е единствено 6,5 см, с помощта на което можете да я поберете под всеки диван, когато не я употребявате. Интегрираният дизайн не изисква монтаж и инсталиране.

Urevo U1 е обезопасен апарат. В него са вградени отбрани против хлъзгане, анти девиация, заключване против деца, ограничаване на скоростта за новаци, отбрана при липса на натоварване и други Не на последно място това е спокоен апарат – шумът от него не надвишава 62 децибела.

Бюрото ACGAM Electric Standing Desk може да се контролира по височина, дължина и широчина

Пътеката за тичане може да се съчетае с електрическо бюро с регулируема височина. Това е моделът (с подарък Foot Pad), който е изработен от здрава  и лека алуминиева сплав. Всъщност структурата разрешава освен контролиране на височината, само че върху нея могат да се слагат плотове с друга дължина и широчина.

Така да вземем за пример, височината на бюрото може да се настройва в диапазона от 70 до 115 см, ширината от 60 до 80 см, а дължината – от 105 до 165 см. Сглобяването на структурата лишава към 10 минути.

За оптимално улеснение е планувана опция за запомняне на 3 височини на бюрото – това става елементарно посредством бутоните на предния панел, където на екран се демонстрира височината и има две стрелки за контролиране нагоре и надолу.



Предвидени са също токова отбрана, както и система за отбрана при понижаване на височината, тъй че плотът да не се удари в друга мебел – да вземем за пример шкафче, което нормално слагаме до или под бюрото.

Двата продукта поотделно костват по $289,99 с ваучър за отстъпка UREVOAC. В рамките на настоящата промоция се оферират по-изгодно – за $569,98 с доставка до България от европейски склад на алегорична цена от $0,22.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР