Комбинацията от бяла риза и дънки издържа изпитанието на времето

...
Комбинацията от бяла риза и дънки издържа изпитанието на времето
Коментари Харесай

Класическата бяла риза и дънки са хит през 2023

Комбинацията от бяла риза и дънки устоя тестването на времето и продължава да е известна си в света на модата. Този типичен и безконечен външен тип се трансформира в изненадващото облекло на звездите на 2023 година, както се вижда на аления килим и и стилните събития като есенната сбирка на Valentino, която беше открита от Кая Гербер. Тази  визия завладя света на модата като стихия, както се вижда и от избора на Дуа Липа, София Ричи и Кейти Холмс, които също залагат на тази непреходна композиция. Влиянието на звездите и техните фешън избори не могат да бъдат подценявани, тъй като те постоянно задават трендове и въодушевяват своите почитатели да подражават на техния жанр.

Една от аргументите комбинацията бяла риза и дънки, както и дънкови панталонки да са обичани на стилните запалянковци, е тяхната повсеместност. Това облекло може елементарно да премине от всекидневно към публично, което го прави уместно за необятен набор от мотиви. Независимо дали става дума за обяд, бизнес среща, или вечер на открито с другари, бялата риза и дънки и с подобаващите аксесоари и обувки е идеалният вариант да се чувствате уверени.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adeline Ribeiro (@adelinerbr)

 

Освен това тази композиция ни дава опция да опитвам с разнообразни аксесоари - изящни бижута, шалове, колани и чанти. Чрез наслоение, съчетаване на разнообразни текстури и цветове, можем без изпитание да трансформираме облеклото си.

Основното въодушевление за есен/зима 2023 е чувството за натурализъм, а бялата риза и дънките съвършено въплъщават тази хармония.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР