Комбинацията, която със сигурност е фаворитът ни за тази седмица,

...
Комбинацията, която със сигурност е фаворитът ни за тази седмица,
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи, които да пробвате тази седмица

Комбинацията, която сигурно е любимецът ни за тази седмица, е риза, типичен дънки и, като заменяме кецовете с боти или обувки на висок ток и прекрачваме прага на офиса с оня нехаен изискан, който ни е толкоз обичан. Понякога вместо ризата обличаме фин пуловер или тишърт като минималистичните модели на Кръгче , които можете да откриете на. 



Елегантните рокли носим под шлифери или палта, зависи какъв брой ще покаже термометърът заран. Но в случай че не ви се носи рокля, има задоволително модерно в настоящи цветове и принтове, които ще ви оказват помощ да се откроите със жанр и през идващите дни, когато още можем да останем единствено по сако.



Поло блузите от фини плетива съчетаваме с дънки или необятни, а обемните топли пуловери в неутрални или ярки тонове носим с прави панталони или модели с висока талия и басти, а за какво не и с миди пола. Още е рано да вадим дебелите якета, по тази причина използваме опцията да се насладим още малко на елегантността и лекотата на тренчкота, коженото яке или късите utility модели с огромни джобове.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР