Коматевско шосе е асфалтирано от кръстовището с булевард Александър Стамболийски

...
Коматевско шосе е асфалтирано от кръстовището с булевард Александър Стамболийски
Коментари Харесай

Най-после! Колите тръгнаха по Коматевско шосе

Коматевско шосе е асфалтирано от кръстовището с бул. " Александър Стамболийски " до входа в квартала, ревизира екипът на " Марица " през вчерашния ден. Настилката е положена съвсем както бяха дали обещание от компания " Щрабаг " - единствено няколко дни след Димитровден. Колите към този момент препускат в двете направления по булеварда, въпреки че публично пътят не е въведен в употреба, няма маркировка, а и тротоарите не са приключени. Градският превоз също продължава да обикаля по околовръстното шосе. Ала който се придвижва с автомобил, може да въздъхне с облекчение, тъй като тъгите с шосето, разкопано през юли предходната година, свършиха.

Строителите работеха през вчерашния ден на кръстовището при входа в квартал " Коматево ", където още не са завършили с кабелната мрежа. На булеварда е инсталирано ново осветяване, направени са джобове за спирки, а вандалите към този момент са съумели да потрошат чисто нов подслон до стадиона. Стъклата са счупени. До Еврохоспитал краткотрайният път, по който пъплеха колите по времето на ремонта, се употребява за паркинг. Не е приключено и кръстовището с пътя за Остромила.

Последният пласт асфалт на булеварда към този момент не е положен. Тепърва следва валяците да минат по цялата дължина от 2,5 км. на Коматевско шосе, с цел да го " запечатат " с износващ слой.
тагове Коматевско Шосе Коли тръгнаха
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР