Командващият военноморските сили на България - контраадмирал Митко Петев, бе

...
Командващият военноморските сили на България - контраадмирал Митко Петев, бе
Коментари Харесай

Контраадмирал Митко Петев с високо отличие от БЧК

Командващият военноморските сили на България - контраадмирал Митко Петев, бе почетен със златен „ Медал за заслуги “ от ръководителя на БЧК - акад. Христо Григоров. Церемонията по награждаването се организира в музейната зала на БЧК.

„ Националният съвет на организацията удостоява командващия военноморските сили на България с това високо отличие за неговата изключителна поддръжка и принос към филантропичните действия на Червения кръст “ – сподели акад. Христо Григоров. Той изрече дълбока признателност и благодарност и за поддръжката и съпричастността на контраадмирал Митко Петев при организирането и сполучливото осъществяване на Международния фестивал на червенокръстки и здравни филми – Варна.

 „ За мен това отличие е изключителна чест, тъй като няма по-истинско предопределение от това да служиш на хората. Приемам медала като самопризнание за хилядите младежи и девойки от Военноморските сили на България, сътрудници на БЧК. В сложните моменти при зародили бедствия ние ще продължим да бъдем до Вас, скъпи другари от Червения кръст “ - сподели контраадмирал Митко Петев и връчи на акад. Христо Григоров Паметната монета на Военноморски сили – България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР