Командващият българските военноморски сили контраадмирал Митко Петев се срещна с

...
Командващият българските военноморски сили контраадмирал Митко Петев се срещна с
Коментари Харесай

Среща на високо равнище за сътрудничеството ни с американския военен флот

Командващият българските военноморски сили контраадмирал Митко Петев се срещна с командващия Шести американски флот вицеадмирал Лиса Франкети. На нейния професионализъм и лидерски умения е поверено ръководството на флота в нелек за интернационалното съдействие в Черноморския район миг. Двамата разискаха съдействието на двете военни флотилии.


Лиса Франкети за първи път е в България в качеството си на един от най-високопоставените военни в американската войска. Твърди, че тайната на нейната блестяща кариера е в умеенето й да се учи и да работи в екип.
Лиса Франкети: Моето скрито оръжие са моите моряци. Също както и контраадмирал Петев, през годините аз имах опцията да работя с превъзходни военни моряци, от които се учех. Другата загадка е да обичаш работата си и да я вършиш със пристрастеност и възторг.
Синхронизирането на работата и доближаването на съставите на двата флота са от решаващо значение, признаха командващите на българските военноморски сили и на Шести американски флот.

Затова незабавно след протоколната си намира се насочиха в намерено море на взаимно военно обучение. В него с изключение на американския боен унищожител, пребиваващ в Черно море, за първи вземат участие и четирите високоскоростни лодки, получени от нашите военноморски сили като подарък от американския флот.
 Военноморският флот получи 4 нови високоскоростни лодки от Съединени американски щати Военноморският флот получи 4 нови високоскоростни лодки от Съединени американски щати
Четири нови бързоходни моторни лодки получи през днешния ден военноморският ни флот. Плавателните съдове на стойност 2 млн. $ са дарени от Съединени американски щати. 14 наши военн...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР