Командването на украинските военновъздушни сили съобщи, че силите за противовъздушна

...
Командването на украинските военновъздушни сили съобщи, че силите за противовъздушна
Коментари Харесай

Украинците свалили 24 дрона Шахед, изстреляни от руснаците

Командването на украинските военновъздушни сили заяви, че силите за противовъздушна защита са свалили всички дронове камикадзе, изстреляни от руснаците тази нощ .

" По предварителни данни врагът е употребявал 24 безпилотни самолета " Шахед ". Всички 24 са унищожени от зенитно-ракетни подразделения, изтребителна авиация, мобилни огневи групи на Военновъздушни сили в съдействие с подразделенията за противовъздушна защита на други съставни елементи на украинските отбранителни сили ", оповестява украинското командване.

Украинската поръчка е, че безпилотните самолети са били от типовете " Шахед-136 " и " Шахед-131 " , изстреляни са били от източния (руски) бряг на Азовско море и множеството от тях са били унищожени в централните региони на Украйна.

Въпреки това ръководителят на регионалната администрация на Днепропетровск Николай Лукашук заяви, че през нощта е било изумено промишлено дружество. Лукашук твърди, че няма жертви вследствие на това попадение.
 Сирени за въздушна паника са били чути в цяла Украйна
Сирени за въздушна паника са били чути в цяла Украйна

Свалени са ирански дронове

15 безпилотни самолета са свалени край Киев по време на нощния рейд над украинската столица. Областната администрацията оповестява, че не е имало жертви или провали на инфраструктурата.

Украинските организации и управляващи оповестиха през тази нощ за детонации в Киевска и Черкаска област, само че съгласно информацията детонациите се дължат на работата на противовъздушната защита.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР