Командването на Сухопътните войски обяви конкурс за попълване на 246

...
Командването на Сухопътните войски обяви конкурс за попълване на 246
Коментари Харесай

Обявен е конкурс за 246 вакантни войнишки длъжности във военните формирования на Сухопътните войски

Командването на Сухопътните войски разгласи конкурс за попълване на 246 вакантни войнишки длъжности във военните формирования в гарнизони: Стара Загора, Хасково и Ямбол (75 длъжности), Карлово и Казанлък (61 длъжности), Пловдив (16 длъжности), Белене (20 длъжности), Свобода (23 длъжности), Плевен (19 длъжности), Сливен (18 длъжности) и Мусачево (14 длъжности).

Кандидатите за приемане на военна работа би трябвало да са приключили цивилен, междинни или висши учебни заведения. Те би трябвало да подадат документи до 2 февруари 2018 година посредством структурите на Централното военно окръжие и заявление до командирите на военните формирования. В заявката могат да посочат до три длъжности, за които аплайват.

Конкурсът ще се проведe във военните формирования по график в интервала 8 – 18 май 2018 година В него са включени изпит по физическа подготовка, изпит-тест за обща просвета и събеседване с претендента. Изпитът по физическа подготовка на претендентите ще се организира посредством установяване на качествата им за мощ (лицеви опори и коремни преси), експедитивност (бягане совалка 10х10 м) и устойчивост (крос 1000 м). Тестът за обща просвета включва 100 въпроса, като за всеки верен отговор на въпрос се дава по една точка. Времето за осъществяване на теста е с дълготрайност до 60 минути.

Информация за оповестения конкурс е оповестена в интернет страницата на Министерството на защитата, в рубриките „ Документи – Обяви и състезания “ и „ Най-новото на уеб страницата “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР