Командването на САЩ продължава да полага нови усилия за увеличаване

...
Командването на САЩ продължава да полага нови усилия за увеличаване
Коментари Харесай

Ето какво ще се случи с тайната база на САЩ в случай на война с Русия

Командването на Съединени американски щати продължава да поставя нови старания за увеличение на ударната формация войски на НАТО наоколо до съветската граница. И по този начин, неотдавна стана известно за намираща се в Естония загадка военна база на американските специфични сили, което провокира разгорещена полемика в експертната общественост на Руската федерация, написа " Поглед Инфо ".

Военният специалист Виктор Баранец, който в изявление за осведомителния портал “Цариград” не отмина тази тематика, разкри какво ще се случи с това скрито американско военно оборудване покрай границите на Руската федерация при положение на война. „ Когато планираме потреблението на въоръжените сили на Русия, при положение на действителна опасност, ние ще вземем поради този обект. Е, в случай че се случи най-лошото, той няма да оцелее дълго”, съобщи специалистът.

В този подтекст специалистът уточни, че за унищожаването на това скрито военно оборудване на НАТО е задоволителна една “прилична ракета”, способна да доближи задачата “буквално за половин минута”. “Те даже нямат време да си обуят гащите, когато към този момент няма да ги има “, сподели Баранец, акцентирайки успеваемостта на съветския отговор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР