Командването на британската армия е започнало спешно разследване, след разкрития

...
Командването на британската армия е започнало спешно разследване, след разкрития
Коментари Харесай

Мним свещеник успя да мине през стражите на Кралица Елизабет

Командването на английската войска е почнало незабавно следствие, след разкрития за пробив в сигурността. Мъж, преоблечен като духовник е съумял гладко освен да премине защитата на замъка Уиндзор, само че и да прекара нощта в бараките на бойците, които патрулират към замъка, заяви CBS News.

Историята е от предходната седмица, показват други английски медии, съгласно които мъжът освен е бил позволен в региона на казарма Виктория, само че и старши офицерите били толкоз впечатлени от умелото му прикритие, че го задържали да прекара нощта там, като му обезпечили и легло без да е показал какъвто и да е документ за идентификация.

На идната заран е била извикана полицията, която е отвела мъжа, само че не го е арестувала.

Казармата е покрай замъка, в който кралицата прекарва по-голямата част от времето си. В момента обаче 96-годишната Елизабет Втора е в имението Сандрингам в Източна Англия,.

Казармата е дом на стражите от Колдстрийм, които стоят на пост пред двореца в техните отличителни червени якета и шапки от меча кожа. Следващия месец се чака в Уиндзор да дойдат хиляди туристи, поради празненствата във връзка Платинения празник, който бележи 70 години откогато кралицата е на трона.

„ Приемаме този пробив в сигурността доста съществено и ще го проверим доста деликатно. Този случай е част от настоящо следствие и по тази причина не може да разясняваме повече сега, “ съобщи представител на английската войска за CBS News.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР