Командване, манипулиране, създаване на безпорядък в банята, липса на самочувствие...

...
Командване, манипулиране, създаване на безпорядък в банята, липса на самочувствие...
Коментари Харесай

Не отблъсквайте мъжа с тези навици

Командване, манипулиране, основаване на хаос в банята, липса на самочувствие... Това са единствено част от женските навици, които нервират и отблъскват мъжете от нас. Под въздействие на страсти, постоянно забравяме по какъв начин да се държим, а по-късно не разбираме повода за отдръпването на мъжете. Кои други навици е добре да елиминирате, с цел да не отдалечите любовта?

Нахлуване в персоналното пространство

Най-често това се случва на връзката и взаимния живот. Тъй като дамите са по-социални от господата, те не стопират да търсят непосредственост с обичания, тъй като по този начин се усещат по-комфортно. Но при мъжете има по този начин наречената висока териториалност или казано в резюме – те се нуждаят от персонално пространство, което от време на време е неясно за половинките им. Така господата се усещат уверени и спокойни.

Държите се като дете

Жените са по-разговорливи от мъжете, обичат да споделят, детайлни са в разказите си. Всичко това се случва с огромен поток от страсти, които доближават до сътрудниците им. От друга страна, мъжете нормално са разумно, а не прочувствено мислещи същества и някои типове страсти може да ги отхвърлен.

Кои? Не става въпрос да не споделяте хубавите и неприятните си моменти, в противен случай. Мъжете не харесват, когато се лигавите и държите като дете. Кискане, експлозивен смях, нервности... всичко това ги отблъсква.

Критикувате други дами

Едно от нещата, които отблъскват мъжете е, когато дамите разискват други дами, подлагат на критика ги, подиграват им се. Дори и да не го демонстрират, това което си мислят за нас в тези моменти е дали не изпитваме неустановеност в себе си, склонни ли сме към клюки, клеветничество, дали не се опитваме да ги манипулираме по някакъв метод.

Говорите с догадки

Има моменти в които, ние дамите, не споделяме непосредствено това, с което не сме съгласни, което желаеме да ни се случи. Тогава прибягваме до догадки, очаквайки сътрудникът ни самичък да се сети по какъв начин е редно да постъпи. За страдание, мисленето на мъжете е такова, че те не могат да разгадаят женските кодове. Когато желаеме да бъдем разбрани вярно, задоволително е да приказваме ясно и тъкмо.
Още по тематиката

Играе ролята на срамежлива глупачка

Жените обичат да играят функции пред мъжете, само че от време на време са склонни да скрият своите позитивни страни и да наподобяват прекомерно неуместно. Искаме да създадем илюзията за беззащитно създание, което би трябвало да бъде закриляно, спасявано, а най-лесният метод да реализираме това, е играейки роля. Донякъде по този начин желаеме да покажем пред мъжа стеснителност, това че той е нашият воин, само че всичко би трябвало да е в някакви граници.

Задавате глупави въпроси

„ Дебела ли съм?, „ Тази рокля по какъв начин ми стои? “... Това са единствено част от въпросите, задавани на мъжете. Знаем по какъв начин те нормално ни дават отговор и вместо да продължим да се любуваме на момента дружно, нашите глупави въпроси са основа за още по-глупави кавги и разногласия. Това несъмнено отблъсква мъжете.

Източник: Az-jenata
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР