Командоси от британската Специална въздушна служба и специалните части на

...
Командоси от британската Специална въздушна служба и специалните части на
Коментари Харесай

Елитни войски от САЩ и Англия готвят евакуация на Зеленски

Командоси от английската Специална въздушна работа и специфичните елементи на Съединени американски щати са почнали тренировки за високорисково избавяне на украинския президент Владимир Зеленски, оповестява " Сън ".

Според източници на изданието, повече от 70 английски елитни бойци са се включили към 150 морски тюлени на Съединени американски щати в отдалечена база в Литва, с цел да възнамеряват дръзката нощна задача, с която да изтеглят Зеленски. Има клюки, че с тях упражняват и елитни украински бойци.

Зеленски към този момент отхвърли предлагането на Съединени американски щати за избавяне с думите: " Имам потребност от муниции, а не от транспорт ", само че войната в Украйна се задълбочава и съгласно " Сън ", съветските специфични елементи на Спецназ са вдигнали мерника на 44-годишния президент. Високопоставен източник от Обединеното кралство сподели пред изданието: " Най-разумният вид е Зеленски да бъде изведен от Киев на място, където ще можем да го спасим. Имаме самолети за тази цел, само че дистанцията е сериозно ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР