Командирът на украинските сухопътни сили генерал-полковник Олександър Сирски е посетил

...
Командирът на украинските сухопътни сили генерал-полковник Олександър Сирски е посетил
Коментари Харесай

Командирът на украинските сухопътни сили посети Бахмут

Командирът на украинските сухопътни сили генерал-полковник Олександър Сирски е посетил град Бахмут, за който се водят яростни боеве, с цел да повдигне духа на бранителите и да разиска тактиката с частите, които отбраняват града и близките обитаеми места, заяви Ройтерс, като се базира на украинската войска.
Според анализатори в идващите дни украинските сили ще положат оптимални старания в защитата на Бахмут, който през последните месеци е сцена на едни от най-кървавите борби от началото на съветската инвазия.

В Телеграм украинските сухопътни сили оповестиха, че Сирски е изслушал незабавните проблеми, сложени от командирите на място и е оказал подпомагане за разрешаването им.
Смята се, че 57-годишният Сирски, един от най-опитните украински командири, стои зад тактиката за провалянето на съветските сили край Киев при започване на войната и в региона на Харков през септември. В началото на февруари той сподели, че добре премислена система от инженерни уреди и натурален хълмист релеф са създали региона на Бахмут непревземаема цитадела, в която хиляди врагове са намерили гибелта си.
През уикенда украинските елементи започнаха серия контраатаки и отблъснаха съветските сили край село Ягидне, откакто наемниците от групата " Вагнер " в началото оповестиха, че са го завладели. От своя страна съветското министерство на защитата заяви, че е унищожила украински саботажни и разследващи групи в зоната.

Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
27 Фев 202390826 Фев 2023165625 Фев 2023615923 Фев 2023564722 Фев 2023938522 Фев 20233447КоментариСефтето?27 Фев 2023 9:56ч.
Има НЕпотвърдени информации, че Вагнеровци са блъснали първия " Леопард " край Бахмут. Но даже и да не е правилно, сигурно в идващите дни ще стане факт, защото урките са подкарали немските танкове в покрайнините на Бахмут.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk27 Фев 2023 10:10ч.
И по какъв начин ли е посетил Бахмут, откакто той е към този момент в съветските клещи, несъмнено Герасимов му е обезпечил безвреден кулоар?! То и Зеленски по този начин отиде в същия град, преди да отлети за Сащ, пък след това се оказа, че клипът е сниман на напълно друго място.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Източен Бахмут27 Фев 2023 10:15ч.
Е към този момент в съветски ръце. До през вчерашния ден вагнеровци бяха стигнали на 300 метра от река Бахмутска, която разделя града на две.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати провалянето на съветските сили край Киев???27 Фев 2023 10:12ч.
Какво е това " проваляне " край Киев, че нещо ни се губи? Руснаците чакаха в покрайнините на Киев заповед за офанзива на центъра, а спецназът на Кадиров беше наточил ножовете. Но вместо заповед за офанзива, от Кремъл пристигна заповед за евакуиране, тъй като Путин смени тактиката. Не е имало никакви " провали ", защото на процедура нямаше съществени сражения край Киев.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати SOS27 Фев 2023 11:39ч.
Укрите имат все такива триумфи, в случай че не беше разногледата борба вътре в Русия кой какво да вземе, те си бяха в Киев, а укрите бяха без гащи. Забравихте фрагментите когато в Киев не можеха да схванат какво става - съветски бойци контролираха кръстовищата към летището, а на киевчаните им трябваше време да схванат кои в действителност са тези бойци. Или 60 км колона тежка техника която чакаше командата " газ " за влизане в Киев, но тя по този начин и не пристигна. Такива " триумфи ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Какво " Ягидне "?27 Фев 2023 10:17ч.
Няма " Ягидне ", има Ягодное.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати шляхтурник27 Фев 2023 10:33ч.
Препечатката е от полски, прошем пане!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023129907 Фев 2023177426 Фев 2023603318 Фев 20231323
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР