Командирът на специалните сили на чеченската армия Ахмат“ Апти Алаудинов

...
Командирът на специалните сили на чеченската армия Ахмат“ Апти Алаудинов
Коментари Харесай

Обратна разписка: Отровиха с писмо командира на чеченския спецназ ``Ахмат`` Апти Алаудинов - Свят

Командирът на специфичните сили на чеченската войска „ Ахмат “ Апти Алаудинов е бил токсичен преди няколко дни, заяви в понеделник ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров, представен от РИА Новости.

„ Приятели, нашият безценен брат, Героят на Русия, помощникът на ръководителя на Чеченската република, командирът на специфичните елементи „ Ахмат “ и заместник-командир на 2-ри армейски корпус Апти Алаудинов беше токсичен преди няколко дни “, написа Кадиров в своя канал в Telegram. Според Кадиров в този момент всичко с Алаудинов било наред и нищо не застрашавало живота и здравето му.

На 8 февруари адютантът на командира на специфичните елементи " Ахмат " получил плик със известие. Оказало се, че писмото е импрегнирано с отровно вещество, Алаудинов схванал това по разнасящата се характерна миризма и в точния момент обработил ръцете си и измил носната празнина. Същото създали и адютантите на генерала, които са имали контакт с плика.

В момента Алаудинов и двамата му адютанти са в московска клиника и се възвръщат, изясни Кадиров. В момента в Грозни върви следствие на покушението, идентифицирането на забърканите, резултатите към този момент били налице, твърди чеченският водач.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР