Командир на ядрена подводница организира парти за екипажа въпреки карантината,

...
Командир на ядрена подводница организира парти за екипажа въпреки карантината,
Коментари Харесай

Парти по време на карантина на борда на британска ядрена подводница

Командир на нуклеарна подводница провежда празненство за екипажа макар карантината, наложена във Англия за ограничение на пандемията от ковид, съобщи Би Би Си.

Кралският военноморски флот разгласи през днешния ден, че стартира следствие на случая. " Разследването е в ход ", съобщи представител на военноморските сили без повече детайлности.
Кога ще се върне на работа Борис Джонсън, откакто победи COVID-19? Появиха се спекулации, че се връща в понеделник, само че от Даунинг стрийт опровергаха тази информация
Кадри, публикувани в обществените мрежи, демонстрират членове на екипажа на подводницата " Тренчънт " (Trenchant) да се любуват на барбекю и техномузика, обезпечена то от двама моряци - спонтанни диджеи.

Партитито се е провело след заврлъщането на подводницата във военноморската база Девъпорт, в Плимут (Югозападна Англия) след няколко месеца учения в намерено море.

Екипажът е приключил задача с дълготрайност няколко седмици, само че вместо да се върнат у дома, на моряците е разпоредено да останат по карантина дружно.
Нов спад в смъртните случаи на инфектирани с ковид във Англия Това е най-малкото нарастване на смъртните случаи в страната от 6 април до момента
Според Би Би Си командирът, който пренебрегнал рекомендациите да не провежда празненството, е отхвърлен.

Двама моряци с по-нисък чин са били осъдени, тъй като отказали да изпълнят заповед на старши офицер от военноморската база да прекратят веселбата, по време на която бил употребяван и алкохол.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР