Коман и Тиаго са готови за играФренският национал Кингсли Коман

...
Коман и Тиаго са готови за играФренският национал Кингсли Коман
Коментари Харесай

Коман и Тиаго са готови за игра

Коман и Тиаго са подготвени за игра
Френският национал Кингсли Коман и испанският полузащитник Тиаго Алкантара са възобновени от контузиите на глезените си и ще вземат присъединяване в дуела на Байерн Мюнхен против Вердер Бремен от Бундеслигата. Това съобщи мениджърът на баварския исполин Нико Ковач.,,Тиаго се усеща добре, както и Кингсли, само че двамата явно към момента не са подготвени за цялостни 90 минути “, съобщи хърватският треньор.

Коман, който бе в състава на Франция на финала на Европейското състезание против Португалия, е в лазарета на първенците от първия кръг насам, когато получи скъсване на левия си гален. Това бе първият мач на 22-годишния атакуващ полузащитник след завръщането му в състава след травма на същия гален, която лекуваше от февруари насам и го лиши от присъединяване за,,петлите “ на Световното състезание в Русия.

Тиаго не бе разполагаем на Байерн в последните пет мача на отбора, откакто получи контузия на глезена по време на дуела от шампионата за Купата на Германия против Родингхаузен. В момента мюнхенци са пети във краткотрайното класиране на Бундеслигата на девет точки от водача Борусия Дортмунд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР