Колумбийският университет отмени всички присъствени часове в понеделник, след като

...
Колумбийският университет отмени всички присъствени часове в понеделник, след като
Коментари Харесай

Колумбийския университет отменя присъствените часове, за да „рестартира“, тъй като анти-израелските протести повишават напрежението

Колумбийският университет анулира всички присъствени часове в понеделник, откакто анти-израелските митинги наводниха кампуса този уикенд, издигайки лагер и доведоха до ареста от над 100 протестиращи.

Изпадналият в борба президент Минуш Шафик, който се закле да се оправи с антисемитизма, сподели на студентите в имейл, който също беше споделен на уеб страницата на колежа Ivy League, че „ се нуждаят от нулиране “, защото възходящото равнище на спорове провокира опасения за сигурността на доста студенти.

Шафик сподели, че напрежението в кампуса е „ употребявано и засилено от хора, които не са свързани с Колумбия, които са пристигнали в кампуса, с цел да преследват личните си цели “.

„ Разбирам, че мнозина изпитват бездънен честен стрес и желаят Колумбия да помогне за облекчение на това, като предприеме дейности. Трябва да водим съществени диалози за това по какъв начин Колумбия може да способства “, сподели Шафик.

Шафик призна, че ще има доста отзиви за това по какъв начин университетът може да напр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР