Колумбийският футболен треньор Ернан Дарио Гомес беше назначен днес за

...
Колумбийският футболен треньор Ернан Дарио Гомес беше назначен днес за
Коментари Харесай

Селекционерът на Панама пое Еквадор

Колумбийският футболен треньор Ернан Дарио Гомес беше назначен през днешния ден за селекционер на тима на Еквадор, заяви федерацията на тази страна. 62-годишният Гомес води Панама на Световното състезание в Русия и това беше първо присъединяване на тази дребна централноамериканска страна на най-големия футболен шампионат.

Hernán Darío Gómez regresa a dirigir la selección de #Ecuador.
Antes estuvo en el periodo entre 1999 y 2004.
La noticia fue confirmada por el presidente de la @FEFecuador, Carlos Villacís.
¿Opiniones? pic.twitter.com/u3PzeCUJX1
— Edu Andino (@eduandinoe) July 18, 2018
След като завърши задължението му с Панама той разгласи, че има потребност от време, с цел да размишления. Но или бързо е получил оферта, или към този момент е имал готово решение, което е пазил в загадка. Специалистът се връща за повторно отпред на Еквадор след интервала 1999-2004 година, когато също за първи път класира и тази страна на Световно състезание.

Еквадорците тогава останаха последни в група с Мексико, Италия и Хърватия. Вицепрезидентът на Еквадорската федерация Алекс де ла Торе съобщи, че решението е било взето от президента на организацията Карлос Виясис, само че е мечтано от болшинството еквадорци. Целта пред новия ментор е да заведе тима още веднъж на Мондиал- през 2022-а година в Катар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР