Колумбийските защитници на ЦСКА Браян Кордоба и Марселино Кареасо са

...
Колумбийските защитници на ЦСКА Браян Кордоба и Марселино Кареасо са
Коментари Харесай

Потвърдено: ЦСКА с Кордоба и Кареасо срещу Левски

Колумбийските бранители на ЦСКА Браян Кордоба и Марселино Кареасо са изцяло възобновени и ще бъдат разполагаем на старши треньора Нестор Ел Маестро за мача против Левски, оповестиха за Българска телеграфна агенция от щаба на " алените ".

Двубоят е на 7 октомври (събота) от 14:45 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Кордоба получи травма при успеха над Ботев в Пловдив за състезание с 2:1 на 22 септември и пропусна последните две срещи на " алените ", само че към този момент е подготвен да се завърне на терена.

Кареасо пък беше ударен по главата с лакът от противник и сменен наложително през второто полувреме при триумфа с 2:0 над Локомотив в Пловдив в понеделник също в среща от Първа лига, само че към този момент е добре и няма да има проблем да играе против " сините ".

Майкъл Естрада, който получи травма на коляното на " Лаута ", откакто се отличи с гол и асистенция за успеха над " черно-белите ", ще бъде под въпрос до последно. Ядрено-магнитният резонанс сподели, че нападателят няма увреждане на връзките, само че от лекарския щаб остават обезпокоени за положението му и са изпратили резултатите от проучванията му за спомагателна консултация на експерти в чужбина, като едвам по-късно ще бъде взето решение за неговото вероятно присъединяване в дуела против Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР