Колумбийски ресторант превърна хамбургера от артикул за бързо хранене в

...
Колумбийски ресторант превърна хамбургера от артикул за бързо хранене в
Коментари Харесай

Колумбийски ресторант привлича клиенти в пандемията със златни бургери

Колумбийски ресторант трансформира хамбургера от продукт за бързо хранене в първокласно ядене. Собствениците на заведението в Богота оферират на клиентите си сандвичите, обгърнати в 24-каратово златно фолио, оповестява вестник „ Саут Чайна Морнинг Стар “.
Снимка: Ройтерс
С този собствен меркетингов ход ресторантьорите се пробват да оцелеят от рецесията в бранша, подбудена от COVIД-19 и към този момент имат триумф в съпоставяне със своите съперници. „ Златният “ бургер се радва на огромен интерес макар цената от 59 американски $. За съпоставяне елементарен бурргер в същата верига коства 11 $.
Снимка: Ройтерс
Позлатяването на сандвича обаче никак не е лесна работа, защото фолиото е извънредно фино и се раздира при най-лекия досег, което затруднява слагането му, изяснява пред вестника основният готвач на заведението Мария Паула.
Снимка: Ройтерс
Колумбия беше извънредно мощно наранена от пандемията, като броят на инфектираните в страната доближи близо 1,5 милиона души. Карантината в страната продължи от март до август, а в този момент макар че държавното управление разхлабва някои от ограниченията, доста бизнеси се възвръщат доста мъчно и секторът на заведенията е един от тях.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР