Колумбийски бордей реши да стъпи на пазара на луксозните пътувания

...
Колумбийски бордей реши да стъпи на пазара на луксозните пътувания
Коментари Харесай

Колумбийски бордей си откри собствен луксозен курорт

Колумбийски коптор реши да стъпи на пазара на първокласните пътувания и отвори личен " секс курорт ". Good Girls Sex Resort се намира в Кали и предлага на гостите си всичко належащо за ваканцията им, плюс заплатен секс при предпочитание, написа Мирър. Гостите, които резервират в курорта, могат да употребяват още кон за езда, голф.

Пакетите се движат от 599 $ на човек до 1599 на нощ. Тексът на страницата в интернет гласи: " В този курорт ще бъдете придружавани от най-хубавите латино девойки, които ще бъдат ваши ангели колкото време пожелаете. Целта на нашия курорт е да претворим вашите мечти в действителност. Вашата придружителка ще ви задоволи и ще ви третира като крал. "












Ако прекарат повече от една нощ за 400 $, гостите получават безвъзмездна храна и напитки, частна вила, достъп до забави и пътувания или пакет от 1199 $, плюс спа процедури, голф.

Най-скъпият пакет е 1499 и е наименуван " Златният пакет ", който обезпечава две девойки за 24 часа, вила, ВИП нощен клуб, бутилка шампанско и туристически тур със аероплан.

Проституцията в Колумбия е легална, а броят на секстуристите тук пораства всяка година.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР