Колумбийската суперзвезда Шакира казва, че временната загуба на гласа преди

...
Колумбийската суперзвезда Шакира казва, че временната загуба на гласа преди
Коментари Харесай

Шакира: Загубата на гласа ми беше „най-мрачният момент“

Колумбийската суперзвезда Шакира споделя, че краткотрайната загуба на гласа преди две години за нея била „ най-мрачният миг “ в живота й, който я засегнал „ надълбоко “.

През ноември 2017 година трикратната носителка на „ Грами “ беше принудена да отсрочи „ Световно турне Ел Дорадо “ за седем месеца, откакто претърпя кръвоизлив в дясната си гласова струна.

“Това ме засегна надълбоко. И преди, и по-късно ”, съобщи 42-годишната по време на изявление за Агенция Франс Прес късно в понеделник в Барселона, където живее с испанския футболист Жерар Пике и двамата им дребни синове.

“Приемаш доста неща за даденост, когато ги имаш … В случая с моя глас, това е нещо, което е толкоз присъщо на моята природа, това е моята еднаквост ”, добави тя.

“Винаги съм мислила, че един ден ще изгубя доста неща. Един ден ще загубиш младостта си, ще загубиш хубостта си, даже ще загубиш другари. Има хора, които идват и си отиват … само че в никакъв случай не съм мислила, че гласът ми е нещото, което може да изчезне. “

Чудо

“Когато породи това подозрение, когато не знаех дали ще мога да пея още веднъж, това беше най-мрачният миг в живота ми ”, добави тя.

При това, което разказва като „ знамение “, Шакира възвърне гласа си по натурален метод, без да се постанова да се подлага на интервенция, както било предложено от лекарите и най-сетне съумя да извърши обиколката си през 2018 година.

Документален филм за турнето, в който звучаха шлагери от над две десетилетия и се основава на две излъчвания, които тя изяви в Лос Анджелис, ще бъде пуснат да се върти в към 60 страни от 13 ноември.

“Това е едно от най-важните турнета в живота ми за това какво значи, за другите трудности, които трябваше да преодолея ”, сподели Шакира.

Със своята композиция от латино и арабски ритми и рок въздействие, Шакира е една от най-големите звезди от Латинска Америка с огромни международни шлагери с песни като “Hips don’t Lie ” и “Whenever, Whenever ”.

Тя бе определена да взе участие паралелно с поп звездата Дженифър Лопес в шоуто на полувремето на Super Bowl на стадион “Хард рок ” в Маями на 2 февруари 2020 година – което съответствува с рождения ден на Шакира.

“Имаме доста хрумвания. Трудно е да ги осъществяваме за късото време, което имаме. Но ще се опитаме да се възползваме колкото е допустимо повече, изключително опцията да показва латиноамериканците ”, сподели Шакира.

Финалът на шампионата по Супербоул на Националната футболна лига е най-голямото годишно събитие на американската телевизия. Шоуто на полувремето нормално включва някои от най-известните реализатори в света. Миналогодишното шоу притегли 98,2 милиона фенове. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР