Колумбийска сексбомба е най-новото попълнение сред жените на футболистите на

...
Колумбийска сексбомба е най-новото попълнение сред жените на футболистите на
Коментари Харесай

Колумбийка С Голям Балкон Цъфна В Цска

Колумбийска сексбомба е най-новото попълнение измежду дамите на футболистите на ЦСКА. Тя се споделя Юлиет Руиз и е гадже на новото попълнение на „червените“ Хеан Карлос Бланко.

Екзотичната хубавица дойде в България дружно с обичания си от Испания. Юлиет направи усещане на посрещачите на летището с обилните си типично латиноамерикански форми. Мацето се гордее с огромен натурален бюст и обича да демонстрира прелестите си. Тя има много разголени снимки, които постоянно пуска за наслада на почитателите си в обществените мрежи, които са цели 79 000.

Юлиет ще живее в София дружно с Бланко, който до този миг страдаше от неналичието на обичаната си. От ЦСКА са удовлетворени от наличието на хубавицата, защото играчите от Южна Америка се приспособяват надалеч по-лесно след идването на обичаните си. Юлиет към този момент посети и „Армията“, където си направи няколко фотоси на трибуните. Двамата с Бланко към момента нямат деца, тъй че нищо чудно в околните години у нас да се роди колумбийче. Красавицата е родом от Меделин, града на фамозния наркобарон Пабло Ескобар, написа „България днес“.

За двамата с Хеан приключението в България ще е първото им излизане отвън Колумбия. До този миг нападателят е играл единствено в родината си и дружно с Юлиет не са живеели в чужбина. Именно по тази причина досега Бланко се приспособява по-трудно от останалите новопристигнали в ЦСКА през тази зима. Очаква се неговото гадже бързо да се сдуши с останалите португало- и испаноговорещи дами и гаджета на „Армията“ като брачната половинка на звездата Фернандо Каранга и тази на Тиаго Родригес.

Самият Бланко е извънредно окуражен да се наложи в ЦСКА и е благополучен, че ще живее дружно с приятелката си в Европа. „Винаги съм мечтал да играя в Европа. Така се появи опцията да дойда в ЦСКА. Отбор, който се бори да бъде първенец, а аз считам, че мога да дам своя принос за постигането на тази цел“, споделя колумбиецът.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР