Колумбийка и трите ѝ деца бяха спасени, след като прекараха

...
Колумбийка и трите ѝ деца бяха спасени, след като прекараха
Коментари Харесай

Жена и трите ѝ деца бяха спасени след 34 дни в амазонската джунгла

Колумбийка и трите ѝ деца бяха избавени, откакто прекараха 34 дни в неопределеност в амазонската джунгла, съобщи ДПА, като се базира на колумбийски и перуански медии.

Четиридесетгодишната жена и нейните деца - на 10,12 и 14 години, били на отмора дружно с бащата в колумбийската част на Амазония през декември. Те решили да се разходят в по-усамотена част от гората и се отделили от бащата. Когато тръгнали да го търсят, се изгубили и се озовали в перуанската част на амазонската джунгла, написа в. "Тиемпо ".

Жената и децата оживели, хранейки се с дребни плодове. Най-накрая срещнали жена от локалното население, основано в Юбинето в североизточната част на Перу, на 180 км от техния град в Колумбия - Пуерто Легуизамо. Хората от Юбинето разгласили фотоси на дамата и децата във Facebook и по този начин бащата съумял да ги локализира.

В неделя колумбийски и перуански военни избавили дамата и децата, които страдали от недохранване, имали лаври по телата си и рани на краката. Те са настанени в болница, като положението на децата се преценя като съществено, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР