КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Робърт Ф. Кенеди-младши предизвика Доналд

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Робърт Ф. Кенеди-младши предизвика Доналд
Коментари Харесай

Робърт Ф. Кенеди-младши предизвиква Доналд Тръмп за дебат на Либертарианската конвенция

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Робърт Ф. Кенеди-младши провокира Доналд Тръмп за пряк спор, когато и двамата се извърнат към Либертарианската спогодба по-късно този месец, ход, който идва, защото хипотетичният претендент на Републиканската партия ускори както рецензиите към самостоятелната кандидатура на Кенеди, по този начин и настояванията президентът Джо Байдън да се срещне с него на сцената на спор.

С аргумента, че той „ рисува доста гласоподаватели от вашите някогашни поддръжници “, сподели Кенеди на Тръмп в отворено писмо, оповестено във вторник до X, че либертарианската спогодба дава „ съвършена неутрална територия за вас и мен, с цел да проведем спор, където можете да отбраните върха си за неуверените си поддръжници. ”

Тръмп беше оптимистичен, като прикани Байдън да го дебатира преди общите избори през ноември, само че се отклони от предходните молби на други противници за спор. Тръмп пропусна първичните диспути на Републиканската партия през 2024 година, като сподели, че е излишно, така...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР