КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Поне един член на Републиканския

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Поне един член на Републиканския
Коментари Харесай

Член на RNC се опитва да попречи на партията да плати правните сметки на Доналд Тръмп

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Поне един член на Републиканския народен комитет работи, с цел да забави опита на Доналд Тръмп да погълне организацията, като упорства да резервира комитета безпристрастен, до момента в който Тръмп публично не бъде номиниран за президент и да избегне вземането на законовите му законопроекти.

Две проекторезолюции се популяризират от Хенри Барбър, член на националния комитет от Мисисипи, за разглеждане на идната среща на RNC през март в Хюстън. Барбър сподели, че поддръжката за резолюциите измежду членовете на RNC нараства, само че той към момента няма нужните съучредители и всички резолюции в последна сметка ще бъдат необвързващи.

Усилията идват, откакто предходната седмица Тръмп обществено прикани да размени настоящия RNC водачи и да сложи един от неговите старши съветници по акцията и неговата снаха Лара Тръмп на водещи функции. Лара Тръмп допусна по-рано през седмицата, че гласоподавателите на Републиканската партия ще поддържат комисията, която заплаща правните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР