КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Къщата на Южна Каролина даде

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Къщата на Южна Каролина даде
Коментари Харесай

Къщата на Южна Каролина одобрява неделните продажби на алкохол, като потенциално премахва друго религиозно ограничение

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Къщата на Южна Каролина даде основно утвърждение на законопроект, допускащ на магазините за алкохол да останат отворени в неделя за няколко часа, в случай че техните локални управляващи го разрешават.

Поддръжниците споделиха, че е време да се актуализират остарели, вековни правила, учредени на религията, която дефинира неделята като почивен ден. Те споделиха, че това ще помогне на бизнеса - изключително на тези, посещавани от туристи, които харчат над 20 милиарда $ годишно в Южна Каролина и които от време на време са сюрпризирани да открият, че не могат да получат бутилка текила или ром през летен ден на плажа.

Камарата гласоподава 68-44 за законопроекта, като множеството от гласовете срещу идват от най-консервативните републиканци и няколко селски демократи. Предложението е изправено пред още едно рутинно гласоподаване за утвърждение, преди да се насочи към Сената. Той ще се причисли към различен законопроект, който ще разреши на клиентите да взимат алкохол, когато им донесат храни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР