КОЛУМБИЯ, Южна Каролина — Мъж от Южна Каролина беше признат

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина — Мъж от Южна Каролина беше признат
Коментари Харесай

Мъж, осъден за убийството на чернокожа транссексуална жена в първия федерален процес за престъпление от омраза срещу полова идентичност

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина — Мъж от Южна Каролина беше приет за отговорен в петък за убийството на чернокожа транссексуална жена в първия федерален развой в нацията за закононарушение от ненавист, учредено на полова еднаквост.

След разискване в продължение на към четири часа, правосъдните заседатели осъдиха Дакуа Ламеек Ритър за закононарушение от ненавист за убийството на Дайм Доу през 2019 година Ритър също беше приет за отговорен за потребление на огнестрелно оръжие по отношение на съдбовната пукотевица и възпрепятстване на правораздаването.

Дата за изговаряне на присъдата към момента не е планувана. Ritter е изправен пред най-много пожизнен затвор без право на подмяна.

„ Този ​​случай е доказателство за нашите ангажирани старания да се борим с насилието, ориентирано против тези, които може да се разпознават като членове на противоположния пол, за тяхната полова ориентировка или за други предпазени характерности “, сподели пред кореспонденти Брук Андрюс, помощник-прокур...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР