КОЛУМБИЯ, Мисури (AP) — Президентът на исторически черния университет в

...
КОЛУМБИЯ, Мисури (AP) — Президентът на исторически черния университет в
Коментари Харесай

Разследването не открива тормоз преди самоубийството на най-добрия исторически лидер на чернокожия Мисури колеж

КОЛУМБИЯ, Мисури (AP) — Президентът на исторически черния университет в Мисури беше възобновен на работа, откакто без значение следствие го освободи от изказванията, че е тормозил различен върховен админ, преди тя да се самоубие тази година, оповестиха академични водачи в четвъртък.

Кураторите от университета в Линкълн нарекоха януарската гибел на Антоанета Бони Кандиа-Бейли трагична в отворено писмо до студенти и ученици. Те споделиха, че следствие на адвокатска адвокатска фирма Люис Райс не е разкрило доказателства, че президентът Джон Моузли я е тормозил.

Говорител сподели, че кураторите са дали своят вот 7-1 за възобновяване на Моузли, която е в заплатен отпуск в очакване на резултатите от следствието.

„ За нас този отчет не е краят на развой, а по-скоро началото на подобен “, сподели президентът на Борда на кураторите Виктор Пасли в изказване. „ Нито едно от неговите открития не е предиздвикало Борда да се съмнява в способността на президента Моузли да управлява университета, само че та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР