Колсън Смит беше похвален от зрителите на Celebrity Big Brother

...
Колсън Смит беше похвален от зрителите на Celebrity Big Brother
Коментари Харесай

Колсън Смит развълнува феновете на Celebrity Big Brother с битка за тегло и KFC преяждане: „Мразех се`

Колсън Смит беше окуражителен от феновете на Celebrity Big Brother за това, че беше толкоз открит по отношение на борбата си за намаляване.

25-годишният артист, който играе PC Craig Tinker в Coronation Street, е изгубил 10 стоуна от първото блокиране в страната. Той обаче призна, че ще преяжда, откакто е „ гладувал ден и половина “ в откровена изповед в шоуто в понеделник.

Вдигане на капака на питателните му привички с Шарън Озбърн, 71, която призна, употребявайки лекарството Ozempic за намаляване, той сподели: „ Отслабнах, когато бях на 18 посредством много строга диета и това, което открих, беше, че пълнея и по-късно се пробвах още веднъж да съблюдавам диетата. Не бих ял известно време ден и половина просто щях да недояждам, а по-късно щях да бъда толкоз гладен. "

„ Шлюзовете ще се спукат “, добави Шарън. Колсън кимна, признавайки: „ Ходих с колата до KFC и си поръчвах три ястия и по-късно се мразех, с цел да не хапвам още веднъж ден и половина и това щеше да е по този начин месеци и месеци и месеци. "

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР