Колосалните 20 000 лева профука фолкпевицата Галена за 1-вия рожден

...
Колосалните 20 000 лева профука фолкпевицата Галена за 1-вия рожден
Коментари Харесай

Галена спретна рожден ден на малкия Алекс за 20 бона! Много Снимки:


Колосалните 20 000 лв. профука фолкпевицата Галена за 1-вия рожден ден на дребния си наследник Александър.

Изпълнителката, която е известна с необятните си пръсти, когато става въпрос за видеоклипове, е посочила голяма благотворителност и към детенцето си. Луксозният рожден дан удря в земята всевъзможни бебешки празненства и е генерирал вълна от злоба у колежките на фолкаджийката.

Певицата показа фотоси от рождения ден на дребния принц, обединени от етикета – още една година благополучие. Кадрите са запечатали страстта от празника на едно щастливо семейство. На фотосите се вижда голяма торта, която е специфична направа, а върху сладкото прелъщение с огромни букви е изписано името на Александър.

Целият фон е в синьо и златно, а съществена роля в купона имат мечките. Има ги изрисувани по стените, участват като плюшени играчки, даже има и голям наследник букет от цветя във формата на мечка. Малкият рожденик е издокаран в тузарско бебешко костюмче, а батко му Стефчо също наподобява доста стилно. Галена и двете й момчета са в кодовия цвят синьо, като само таткото Галин разчупва сюжета и е заложил на черно сако и бяла тениска.

За 1-годишния Александър е имало и доста дарове, които в допълнение са оскъпили празничния ден.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР