Колосална сума е заплатил рапърът Криско на Митко Пайнера за

...
Колосална сума е заплатил рапърът Криско на Митко Пайнера за
Коментари Харесай

Криско дал 10 бона за Галена

Колосална сума е заплатил рапърът Криско на Митко Пайнера за дуета с Галена. Повече от 10 бона е броил хитмейкърът за позволението на чалга боса да направи дует с една от звездите му. Досега Криско работеше за Галена, като направи някои от най-успешните й части, само че дуетът сред тях е първото им общо. Фолкфурията и рап артистът са подготвени със взаимния си план, заявявайки, че "Красиви неистини " ще се трансформира в летен шлагер.

Проектът е финализиран малко директни певицата да се разболее от COVID-19 и да остане в карантина за 2 седмици. Голямото предпочитание на Криско и Галена е да отвеят конкуренцията и най-много дуета на Папи Ханс и Азис. Колаборацията сред ромския славей и Папи беше изненадваща за всички и песента им провокира фуроро с голям брой гледания. Криско и Галя желаят да задминат сътрудниците си, представяйки ексцентрична стиковка сред чалга и рап.

"Ние сме последната страна на Балканите, която разделяме хората на слушащи рап, чалга, рок, джаз, и така нататък Аз разделям музиката на тази, която ми харесва и която не ми харесва " - по този начин Криско разяснява избора си да направи дует с фолкпевицата, написа "България през днешния ден ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР