Колоритният участник от Биг Брадър фемили“ Веселин Кузмов – Гробаря

...
Колоритният участник от Биг Брадър фемили“ Веселин Кузмов – Гробаря
Коментари Харесай

Гробаря от „Биг Брадър“ си татуира лицето! Рисува се под въздействието на опиати

Колоритният участник от „ Биг Брадър фемили “ Веселин Кузмов – Гробаря си татуира лицето, видя HotArena.

Окръгленият някогашен съквартирант е прочут с буйния си манталитет, неподправено грубовато държание, а неотдавна и изцяло чудноват образ.

Страстта му към кожните рисунки е от години, само че крайното решение да стартира да си рисува лицето идва след края на предаването „ Биг Брадър фемили “ . След като става победител дружно със брачната половинка си Ели прибират 200 000 лв. всекидневието на фамилията към този момент не е напълно розово. Веселин разкрива за многочислените изневери на жена си и че тя скрито теглила от извоюваната премия. Двамата се развеждат по бързата процедура, само че не престават да отглеждат детето си дружно. Именно поради разрухата под покрива си Кузмов стартира все по-често да прибягва до неразрешени вещества, като даже разгласява фотоси с канабис в обществените мрежи, писа „ България Днес “.

Под въздействието на опиати Веско стартира да рисува с изключение на тялото си и лицето си с мастило . Към момента риалити звездата има 12 татуса върху лицето си, като усещане прави големият череп с крила върху челото му. Рисунките са огледални, а измежду тях могат да се открият и химичните знаци на кислорода – О2 както и на водата H2O, в средата на носа си Гробаря има нарисуван плюс, както и знака за мъжки пол. От двете страни на слепоочията пък се намира знакът за безконечност, а под тях огледално още 2 изображения на череп. Под брадата има рисунка във тип на мрежа. Освен лицето Гробаря е изрисувал ръцете и гърдите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР