Колоритният участник и стратег №1 в шестия сезон на предаването

...
Колоритният участник и стратег №1 в шестия сезон на предаването
Коментари Харесай

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

Колоритният участник и пълководец №1 в шестия сезон на предаването сграбчи премията от 150 000 лв. и купата „ Последният оживял “ на прочувствения край онлайн по bTV

Краят на огромното очакване настъпи, „ Survivor: Скритият кумир “ избра своя най-достоен победител! След под напрежение, прочувствен край онлайн по bTV режисьорът Зоран Петровски справедливо завоюва шестия сезон на рисковото риалити, получи огромната премия от 150 000 лв. и купата „ Последният оживял “. „ Благодаря! Това е най-готиното прекарване в живота ми. Няма да го не помни в никакъв случай! “, бяха първите му думи, откакто взе чека и разчувствуван прегърна околните си - половинката си, актрисата Силвия Петкова и сина си Сива.

Сред дивата природа на Филипините Зоран се утвърди като един от най-интересните участници и се открои със смелите си, от време на време рискови ходове. Ден след ден той се движеше по ръба към задачата, без нито за миг да загуби фокус и завоюва уважението на съперниците си. При него отидоха седем от деветте гласа на журито, формирано от отпаднали участници от този сезон на предаването. Два вота получи софтуерният инженер Ганка Статева, която се отличи със своя изчерпателен разум, а нито един - лъчезарната, мощна спринтьорка Карин Околие. При вероятно тъждество на гласовете, продукцията също беше подготвила собствен ход - да отвори линиите за гласоподаване и да даде последната дума на феновете на bTV.

И за тях, и за участниците в „ Survivor: Скритият кумир “, предаването се трансформира в незабравимо премеждие. Двайсет мъже и дами сбъднаха фантазията си като поеха към незнайното, без да знаят къде ще стигнат и какво ще преживеят. Всички те се сблъскаха със законите на джунглата и си потеглиха с белези от нейните жители. Водиха жестоки борби по красивите бели плажове, в кристалните води и под тропическите дъждове. Опознаха изолацията, самотата и най-големите си страхове, само че откриха опора в силата на човешкия дух и волята. Осем от тях отпаднаха, деввет станаха членове на журито, а трима - Кари, Ганка и Зоран, се изправиха на финала. Победата обаче отиде при режисьора.

С влизането си в „ Survivor “ Зоран бързо се ориентира в непознатата конюнктура, сътвори няколко мощни обединения и употребява мъдро най-големия си съдружник - дървена дрънкулка, известна като скрития имунитетен кумир. Въпреки че не беше най-силен физически, той изплете комплицирана тактика, надхитри съперниците си, в профил ги и оцеля. „ Зоран не постоянно играеше умно, само че постоянно играеше самоуверено “, заключи с усмивка водещият Владимир Карамазов, който беше рожденик на финала на рисковото риалити.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР